November 8 - Bell Schedule

 

 

       

         

 

 

 

     

 8:30 – 9:35

Period 1-1 (65 mins.)

 9:40 – 10:45 

Period 1-2A (65 mins. – Ceremony #1) 

 10:45 – 11:00 

Convenience Break

 11:00 – 12:05

Period 1-2B (65 mins. – Ceremony #2)

 12:05 – 12:50

Lunch (45 minutes)

 12:50 – 1:50  

Period 1-3 (60 mins.)

 1:55 – 3:00 

Period 1-4 (65 mins. No Engaged Reading)